Financiële diensten

Primair helpt DGA's, management, staf en ondernemers met persoonlijk AOV en Pensioen advies. Werknemers profiteren van Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal.

Werknemers
Het dagelijks leven van een gezin is druk. Logisch dus dat sommige dingen er weleens bij inschieten. Het regelen van verzekeringen en geldzaken bijvoorbeeld. Werknemers die hun financiële huishouding op orde hebben én houden zijn beter gemotiveerd, productiever en minder vaak ziek! Het loont dus werknemers te stimuleren en te ondersteunen.

Bijvoorbeeld met Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal waarin alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zijn opgenomen. Daarnaast biedt Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal werknemers een handige mogelijkheid tot financiële planning. Financiële planning betekent het in kaart brengen van de financiële huishouding en doelen. Wat is de invloed van life events - zoals wonen, werken, samenwonen/trouwen, uit elkaar gaan, met pensioen gaan en overlijden? Scenario's brengen de gevolgen van life events in beeld op inkomensvoorzieningen zoals pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid én wordt duidelijk welke mogelijkheden er zijn om gestelde doelen te verwezenlijken.

Primair Arbeidsvoorwaarden Advies zorgt voor een beter pensioenbewustzijn en een beter inzicht en overzicht in de gehele persoonlijke financiële privésituatie. Zo voorkomen werknemers onverwachte financiële tegenvallers, werken aan de realisatie van hun doelen en kunnen zij blijven leven zoals zij dat graag willen. Nu en Later! Werkgevers profiteren van besparingen op ziekteverzuim en betere prestaties van hun werknemers.

Wilt u ook profiteren van onze speciale oplossingen? Neem even contact met ons op voor een eerste kennismaking en demonstratie van Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0252 – 860700. Of bel direct met gecertificeerd pensioenadviseur Marcel Broekhuizen 06-22779225.

Management en staf
U heeft een pensioenregeling van de zaak. Vaak is voor management en staf individueel maatwerk nodig. Niet altijd voorziet de pensioenregeling daarin. Met persoonlijk pensioenadvies brengen wij de (on)mogelijkheden in beeld. Lees verder

Ondernemer
U kunt als ondernemer nauwelijks terugvallen op sociale voorzieningen en bent dus voor iedere fase in uw leven zelf verantwoordelijk voor inkomsten. Het is daarom belangrijk om maatregelen te treffen voor de periodes dat u weinig of geen geld verdient. Lees verder

Neem contact op voor advies op maat.