Financiële planning

PRIMAIR® helpt DGA's, management, staf en ondernemers met persoonlijk AOV en pensioenadvies. Medewerkers profiteren van hun persoonlijk financieel dashboard.

Werknemers
Arbeidsvoorwaarden sluiten niet altijd aan op de individuele wensen van directie en verwachtingen van medewerkers. Met persoonlijk individueel advies ondersteunt PRIMAIR op het gebied van particuliere pensioen- en inkomensvoorzieningen. Bovendien faciliteert PRMAIR het geven van inzicht in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Financieel Dashboard
Met onze unieke online tool 'Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal' hebben uw medewerkers een dashboard met een totaaloverzicht voor hun inkomsten en uitgaven in zowel de huidige situatie als bij ouderdom, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Scenario's maken direct inzichtelijk wat de invloed is van life events op inkomensvoorzieningen. Denk aan samenwonen/trouwen, scheiden, met pensioen gaan en overlijden.

Voordelen
PRIMAIR helpt werknemers hun financieel bewustzijn te vergroten met helder inzicht en overzicht in de persoonlijke financiële situatie. Zo worden onverwachte financiële tegenvallers voorkomen en doelen bereikt. Werknemers die hun financiële huishouding op orde hebben én houden, zijn beter gemotiveerd, productiever en minder vaak ziek! Werkgevers die hun medewerkers hierin stimuleren en ondersteunen, profiteren van besparingen op ziekteverzuim, betere prestaties van hun werknemers én een kans om goede mensen aan zich te binden. Zo ontstaat het beeld van aantrekkelijk werkgever. Dat helpt bij het aantrekken en binden van nieuw talentvol personeel.

Management en staf
Vaak is voor management en staf individueel maatwerk nodig. Niet altijd voorziet uw pensioenregeling daarin. Met persoonlijk pensioenadvies brengen wij de (on)mogelijkheden in beeld. Lees verder

Ondernemer
Als ondernemer kunt u nauwelijks terugvallen op sociale voorzieningen en bent u voor iedere fase in uw leven zelf verantwoordelijk voor inkomsten. Het is daarom belangrijk maatregelen te treffen voor de periodes dat u weinig of geen geld verdient. Lees verder

Neem contact op voor advies op maat.

🔗 Meer financiële planning 🔗 Persoonlijk pensioenadvies 🔗 Echtscheidingsberekening