Financiële planning

Primair helpt DGA's, management, staf en ondernemers met persoonlijk AOV en Pensioen advies. Werknemers profiteren van Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal.

Werknemers
Werknemers die hun financiële huishouding op orde hebben én houden, zijn beter gemotiveerd, productiever en minder vaak ziek! Het loont werknemers hierin te stimuleren en te ondersteunen. Primair Arbeidsvoorwaarden Advies helpt werknemers aan een beter pensioenbewustzijn en een beter inzicht en overzicht in de gehele persoonlijke financiële privésituatie. Zo worden onverwachte financiële tegenvallers voorkomen en doelen bereikt. Werkgevers profiteren van besparingen op ziekteverzuim en betere prestaties van hun werknemers.

Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal biedt hierbij uitkomst. In dit portaal zijn alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden opgenomen met een handige mogelijkheid tot financiële planning. Zo worden de financiële gevolgen direct zichtbaar van life events, zoals wonen, werken, samenwonen/trouwen, scheiden, met pensioen gaan en overlijden. Scenario's maken inzichtelijk wat de gevolgen zijn op inkomensvoorzieningen zoals pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid.

Management en staf
U heeft een pensioenregeling van de zaak. Vaak is voor management en staf individueel maatwerk nodig. Niet altijd voorziet de pensioenregeling daarin. Met persoonlijk pensioenadvies brengen wij de (on)mogelijkheden in beeld. Lees verder

Ondernemer
U kunt als ondernemer nauwelijks terugvallen op sociale voorzieningen en bent dus voor iedere fase in uw leven zelf verantwoordelijk voor inkomsten. Het is daarom belangrijk om maatregelen te treffen voor de periodes dat u weinig of geen geld verdient. Lees verder

Neem contact op voor advies op maat.

🔗 Meer financiële planning 🔗 Persoonlijk pensioenadvies 🔗 Echtscheidingsberekening