Financiële planning

PRIMAIR® helpt DGA's, management en ondernemers met persoonlijk AOV en pensioenadvies. En jouw medewerkers profiteren van hun persoonlijk financieel dashboard.

Arbeidsvoorwaarden sluiten niet altijd aan op de individuele wensen van directie en verwachtingen van medewerkers. Met persoonlijk financieel advies ondersteunt PRIMAIR je op het gebied van individuele en collectieve pensioen- en inkomensvoorzieningen. Bovendien faciliteert PRIMAIR in permanent inzicht en overzicht in primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Financieel Fit Blijven
Je vindt fysieke en mentale fitheid belangrijk. Je doet er moeite voor. En terecht! Maar hoe zit het met jouw eigen financiële fitheid? En die van jouw medewerkers? Medewerkers die hun financiën op orde hebben zijn productiever en verzuimen minder. Investeren in financieel fitte medewerkers biedt zekerheid en levert jouw onderneming dus geld op.

Financieel Dashboard
Met onze unieke online tool 'Mijn Arbeidsvoorwaarden Portaal' hebben jouw medewerkers een financieel dashboard met een totaaloverzicht voor hun inkomsten en uitgaven in zowel de huidige situatie als bij ouderdom, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Zowel jouw medewerkers als jouw onderneming profiteren van de voordelen.

  • Voordelen werkgever
    PRIMAIR helpt je geld te besparen en jouw werkgeversmerk te versterken. Als aantrekkelijk werkgever is het eenvoudiger talentvolle en waardevolle medewerkers te vinden en te binden.
  • Voordelen medewerkers
    Leven zoals jij dat graag wenst. Nu en Later! PRIMAIR maakt financiële risico's inzichtelijk en adviseert je bij het nemen van noodzakelijke stappen voor het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Start nu en bereik méér met financieel fitte medewerkers! Maak nu een afspraak!

Management
De collectieve pensioenregeling van jouw onderneming voorziet niet altijd in individueel maatwerk. Met persoonlijk pensioenadvies brengen wij de mogelijkheden voor jou in beeld.

Ondernemer
Je kunt als ondernemer nauwelijks terugvallen op sociale voorzieningen. Je bent voor iedere fase in jouw leven zelf verantwoordelijk voor inkomsten. Het is belangrijk om maatregelen te treffen voor de periodes dat je weinig of geen geld verdient. Lees verder

Neem contact op voor advies op maat.

🔗 Meer financiële planning 🔗 Persoonlijk pensioenadvies 🔗 Echtscheidingsberekening