Risicoanalyse & schadeVerzekeringen

PRIMAIR® beschermt jouw bedrijfsmiddelen, jouw medewerkers én jouw werkkapitaal! Is de bedrijfscontinuïteit goed geborgd? Vraag hier de gratis QuickScan aan!

Cashflow en ondernemingsvermogen
Jouw bedrijfsactiviteiten en –middelen brengen risico’s met zich mee en de gevolgen van bijvoorbeeld aansprakelijkheid, betalingsrisico’s, brand, en cybercriminaliteit zijn soms moeilijk te overzien. Aan de hand van de op uw situatie toegesneden analyses adviseert PRIMAIR over risicobeheersmaatregelen en de juiste schadeverzekeringen.

Quick Scan & Uitgebreide Analyse
Als employee benefits en schadeverzekeringen goed blijven aansluiten op veranderende omstandigheden is de kans op tegenvallers aanzienlijk kleiner. Twijfel je daaraan of wil je weten of het beter kan? De quick scan en uitgebreide analyse van PRIMAIR leveren vaak nieuwe inzichten op. Vanuit onze ruime kennis en ervaring denkt PRIMAIR mee en denkt verder.

Risico's voorkomen, beperken, zelf dragen en overdragen
Onzekere voorvallen blijven bestaan. Risico’s en financiële gevolgen zijn tot op zekere hoogte beheersbaar. Gebeurtenissen die klein beginnen kunnen soms grote gevolgen hebben.
PRIMAIR adviseert en bemiddelt in de juiste bedrijfsmatige schadeverzekeringen voor jouw onderneming en je medewerkers. Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wij geven je graag een deskundig advies over onderstaande bedrijfsverzekeringen.