Employee Benefits

Primair helpt u betrokken medewerkers te binden door inkomenszekerheid in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, pensioen en zorg.

Inkomenszekerheid
Als werknemers op zoek zijn naar een baan, kijken zij niet alleen naar het salaris dat zij kunnen verdienen. Een open en informele werksfeer, goede opleidingen, doorstromingskansen en aantrekkelijke werknemersvoordelen zoals employee benefits zijn minstens zo belangrijk. Tegemoetkoming in reiskosten, kinderopvang, verlofdagen, een leaseauto, telefoon/internet van de zaak, een abonnement op bedrijfsfitness óf collectieve verzekeringen: er is van alles mogelijk als u uw werknemers iets extra’s wilt bieden boven op hun salaris. Maar ten eerste gaat het natuurlijk om inkomenszekerheid in bijzondere omstandigheden. De financiële risico’s en consequenties van ouderdom, overlijden, arbeidsongeschiktheid en verzuim zijn enorm. Neem contact op voor advies op maat.

Werknemers werven en binden
Met aantrekkelijke verzekerbare arbeidsvoorwaarden (employee benefits) is het makkelijker om betrokken medewerkers te binden en te behouden. Bijvoorbeeld met collectieve inkomens- en pensioenverzekeringen. Met slimme personal benefits kunt u zicht extra onderscheiden.

Collectieve Verzekeringen
Primair geeft deskundig advies over gevarieerde verzekeringsoplossingen die tegemoetkomen aan de wensen van werkgever en medewerkers. Employee Benefits die door werknemers worden gewaardeerd zijn: