Employee Benefits

PRIMAIR® helpt het MKB met advies over aantrekkelijke verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals pensioen- en inkomensverzekeringen.

Inkomenszekerheid
Om waardevolle medewerkers te werven en te behouden zijn marktconforme employee benefits een voorwaarde. PRIMAIR helpt je medewerkers te motiveren en aan jouw bedrijf te binden door te adviseren over pensioen- en inkomensverzekeringen die aansluiten op jouw wensen én die van je medewerkers.

Personal Benefits
Met slimme personal benefits kun je je extra onderscheiden. PRIMAIR biedt jouw medewerkers een persoonlijk financieel dashboard met inzicht en overzicht in de financiële risico’s en consequenties van ouderdom, overlijden, arbeidsongeschiktheid en verzuim. Stel je jouw medewerkers ook in staat bewuste keuzes te maken rondom werken en leven? Profiteer van de voordelen. PRIMAIR helpt je geld te besparen en jouw werkgeversmerk te versterken. Als aantrekkelijk werkgever is het eenvoudiger talentvolle en waardevolle medewerkers te vinden en te binden. Lees meer

Collectieve Verzekeringen
PRIMAIR geeft deskundig advies over gevarieerde verzekeringsoplossingen die tegemoetkomen aan de wensen van werkgever en medewerkers. Klik op onderstaande Employee Benefits: