Employee Benefits

Primair Arbeidsvoorwaarden Advies verzorgt complete adviestrajecten op het gebied van inkomen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en zorg.

Inkomenszekerheid
Als werknemers op zoek zijn naar een baan, kijken zij niet alleen naar het salaris dat zij kunnen verdienen. Een open en informele werksfeer, goede opleidingen, doorstromingskansen en aantrekkelijke werknemersvoordelen zoals employee benefits zijn minstens zo belangrijk. Tegemoetkoming in reiskosten, kinderopvang, verlofdagen, een leaseauto, telefoon/internet van de zaak, een abonnement op bedrijfsfitness óf collectieve verzekeringen: er is van alles mogelijk als u uw werknemers iets extra’s wilt bieden boven op hun salaris. Maar ten eerste gaat het natuurlijk om inkomenszekerheid in bijzondere omstandigheden. De financiële risico’s en consequenties van ouderdom, overlijden, arbeidsongeschiktheid en verzuim zijn enorm. Neem contact op voor advies op maat.

Werknemers werven en binden
Om goede werknemers te werven en te behouden zult u zich moeten verdiepen in aantrekkelijke employee benefits. Een goed pensioen staat daarbij vaak bovenaan. Over belangrijke en complexe (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden zouden medewerkers zeggenschap moeten hebben. Met slimme personal benefits kunt u zicht extra onderscheiden.

Collectieve Verzekeringen
Wij helpen werkgevers werknemers aan zich te binden en geven graag deskundig advies over gevarieerde employee benefits-pakketten en collectieve inkomensverzekeringen die tegemoetkomen aan wensen van werkgever en werknemer. Employee Benefits die door veel werknemers gewaardeerd worden zijn: