Employee Benefits

PRIMAIR® helpt het MKB met advies over aantrekkelijke verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals pensioen- en inkomensverzekeringen.

Inkomenszekerheid
Om goede medewerkers te werven en te behouden zijn marktconforme employee benefits een voorwaarde. PRIMAIR helpt u medewerkers te motiveren en aan uw bedrijf te binden door te adviseren over pensioen- en inkomensverzekeringen die tegemoetkomen aan wensen van u en van uw medewerkers.

Personal Benefits
Met slimme personal benefits kunt u zicht extra onderscheiden. PRIMAIR biedt uw medewerkers een persoonlijk financieel dashboard met inzicht en overzicht in de financiële risico’s en consequenties van ouderdom, overlijden, arbeidsongeschiktheid en verzuim. Stel uw medewerkers in staat bewuste keuzes te maken rondom werk en leven en profiteer van de bijkomende voordelen. Bijvoorbeeld het beeld van aantrekkelijk werkgever. Dat helpt bij het aantrekken en binden van nieuw talentvol personeel. Lees meer.

Collectieve Verzekeringen
PRIMAIR geeft deskundig advies over gevarieerde verzekeringsoplossingen die tegemoetkomen aan de wensen van werkgever en medewerkers. Employee Benefits die door werknemers worden gewaardeerd zijn: