Waarom werkt primair®

PRIMAIR® helpt het MKB haar ambities en doelen te realiseren met aantrekkelijk werkgeverschap, gestructureerd risicobeheer, én productieve medewerkers. En dat op een persoonlijke wijze met oprechte interesse in mensen en hun uitdagingen.

Als employee benefits en schadeverzekeringen goed blijven aansluiten op veranderende omstandigheden is de kans op tegenvallers aanzienlijk kleiner. Twijfelt u daaraan of wilt u weten of het beter kan? De quick scan en risicoanalyses van PRIMAIR leveren vaak nieuwe inzichten op. Vanuit onze ruime kennis en ervaring denkt PRIMAIR denkt mee en denkt verder. Door toegang tot vrijwel de gehele markt van risicodragers bieden wij u optimale oplossingen. Wij zijn onafhankelijk, volgen scherp de ontwikkelingen, voeren periodieke controles uit en nemen direct contact met u op als dat nodig is.

Zo helpen wij u de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming optimaal te borgen. Zeker als u het Actief Beheer van uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden (employee benefits) en verzekeringsportefeuille aan ons uitbesteed. Dan kunt u rekenen op kwaliteit, maatwerk én de meest geschikte oplossingen. Deze verbeteringen leveren u betere producten en voorwaarden op tegen lagere premies. U profiteert van onze gestructureerde, pragmatische en transparante werkwijze. Daardoor krijgt u inzicht en overzicht. Bij PRIMAIR heeft u uw eigen vaste adviseur met korte lijnen en persoonlijk contact. U bespaart tijd, geld en energie. Zo kunt u succesvol blijven ondernemen. Financieel zeker: Nu én Later! Wilt u dit ook? Neem contact op voor advies op maat.

Second Opinion
Wanneer is uw assurantieportefeuille voor het laatst gecontroleerd? Kan het kwalitatief beter? Bestaan er doublures of juist hiaten? Zijn uw premies marktconform? Toe aan een adviseur die er echt voor u is, meer doet dan hij/zij belooft en uw uitdagingen kent en begrijpt? Kom eens bij ons langs voor een kop koffie of neem contact met ons op en wij vertellen u meer over de kansen en mogelijkheden.