Waarom het werkt

Wij geloven dat iedere onderneming met minimale investeringen maximaal verzekerd kan zijn. En dat op een persoonlijke wijze met oprechte interesse in mensen en hun uitdagingen.

Primair realiseert een betere borging van uw bedrijfscontinuïteit door werknemers aan u te binden en bedrijfsmatige en financiële risico’s beter te beheersen. Vandaar ons Actief Beheer op verzekeringsportefeuilles. Onze adviseurs zijn ervaren en werken op basis van persoonlijke betrokkenheid, in combinatie met professionele deskundigheid. Wij denken mee én wij denken verder waardoor wij altijd slimme maatwerkoplossingen bieden. En indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in, bijvoorbeeld in het geval van een zeer specifieke kwestie. U kunt rekenen op een vergelijking op maat en het voor uw bedrijf meest geschikte productpallet. Kwaliteitsverbetering levert u betere producten en voorwaarden op tegen lagere premies. U profiteert van onze gestructureerde, pragmatische en transparante werkwijze. Bovendien bieden wij flexibele beloningsregelingen en heeft u bij Primair uw eigen vaste adviseur. Ook dit bespaart u tijd, geld en energie. Zo kunt u succesvol blijven ondernemen. Met onze jarenlange ervaring kijken we vakkundig naar uw unieke situatie en persoonlijke wensen. Financieel zeker: Nu én Later! Wilt u dit ook? Neem contact op voor advies op maat.

Quick Scan
Wanneer is uw assurantieportefeuille voor het laatst gecontroleerd? Kan het kwalitatief beter? Bestaan er doublures of juist hiaten? Zijn uw premies marktconform? Toe aan persoonlijke contact met ervaren adviseurs in de zakelijke markt die meer doen zij beloven? Wilt u ook actief beheer op uw zakelijke verzekeringsportefeuille door een adviseur die uw uitdagingen kent en begrijpt? Een second opinion, onafhankelijke analyse of quick scan levert u vaak nieuwe inzichten op. Kom eens bij ons langs voor een kop koffie of neem contact met ons op en wij vertellen u meer over de kansen en mogelijkheden.