Waarom werkt primair®

PRIMAIR® werkt omdat wij jou persoonlijk en professioneel ondersteunen bij het realiseren van jouw ambities en doelen. Met oprechte interesse in jou én jouw uitdagingen.

Bij PRIMAIR kun je rekenen op kwaliteit, maatwerk én de meest geschikte oplossingen. Wij streven naar product- en prijsverbeteringen, werken gestructureerd, pragmatisch en transparant. Bij PRIMAIR krijg je permanent inzicht en overzicht. Je hebt jouw eigen vertrouwde vaste adviseur. Korte lijnen en persoonlijk contact. En dat bespaart je tijd, geld en energie. Zo kun je beter en prettiger succesvol blijven ondernemen. Financieel zeker: Nu én Later! Wil je dit ook? Neem contact op voor advies op maat.

Adviseren
Als employee benefits en schadeverzekeringen goed blijven aansluiten op veranderende omstandigheden is de kans op tegenvallers aanzienlijk kleiner. Twijfel je daaraan of wil je weten of het beter kan? De quick scan en risicoanalyses van PRIMAIR leveren vaak nieuwe inzichten op. Vanuit onze ruime kennis en ervaring denken wij mee en denken wij verder.

Bemiddelen
Door toegang tot vrijwel de gehele markt van risicodragers bieden wij jou passende oplossingen. Wij zijn onafhankelijk, volgen scherp de ontwikkelingen, voeren periodieke controles uit en nemen direct contact met je op als dat nodig is.

Second Opinion Assurantieportefeuille
Wanneer is jouw assurantieportefeuille voor het laatst gecontroleerd? Kan het kwalitatief beter? Zijn er overlappingen of ontbreken er juist zaken? Zijn jouw premies marktconform? Ben je toe aan een persoonlijk adviseur die écht voor je klaarstaat en jouw uitdagingen kent? Kom gerust langs voor een kop koffie of neem contact op. We vertellen je graag meer over de kansen en mogelijkheden.