Wie is primair®

PRIMAIR® is sinds 2001 verzekeringspartner voor het MKB. Wij zijn gecertificeerde Adviseurs Schadeverzekeringen, Inkomen, Vermogen en Pensioen.
PRIMAIR is Dè zakelijk verzekeringspartner voor het MKB. Wij adviseren bedrijven over verzekerbare arbeidsvoorwaarden (employee benefits) en schadeverzekeringen. Met ruim vijfendertig jaar ervaring en actuele marktkennis maken wij voor u lastige materie eenvoudig. Belangrijk voor het borgen van bedrijfscontinuïteit, het maken van de juiste keuzes en het realiseren van uw ambities.
PRIMAIR is in 2001 opgericht door Marcel Broekhuizen als antwoord op de vraag naar risicobeheersing en onafhankelijk en transparant advies tegen aanvaardbare kosten. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en professionele deskundigheid.

Ons Team
Marcel Broekhuizen
Marcel is eigenaar van PRIMAIR en adviseur voor het MKB. Het belang van bedrijven en ondernemers staat voor hem op de eerste plaats. Marcel is geïnteresseerd en is oprecht. Daarnaast is hij degelijk, duidelijk en denkt graag met je mee. Door het leveren van maatwerk en kwaliteit, adviseert Marcel de oplossing die bij jou past. Hierdoor weet je zeker dat je daadwerkelijk verzekerd bent waarvoor je verzekerd wilt zijn. Marcel heeft passie voor nieuwe technologieën, automatisering en cyber security. Na werktijd trekt hij zijn hardloopschoenen aan en maakt hij graag mooie foto's.
marcel@primair.com | 06 - 22779225 |

Anna Belova
Medewerker binnendienst (commercieel/administratief)
Anna is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning binnen PRIMAIR. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, masteropleiding Rechtsgeleerdheid. Tijdens haar opleiding heeft Anna diverse verzekeringsrechtelijke vakken gevolgd. Op dit moment is ze bezig met het behalen van Wft certificaten. Voor ontspanning leest en schildert Anna graag.
anna@primair.com    | 06 - 48881152 |

Kitty Heemskerk
Medewerker financiële administratie
Na jarenlange ervaring bij een grote bank heeft Kitty in 2018 bewust gekozen voor PRIMAIR, een persoonlijk advieskantoor voor het MKB. Haar rijke ervaring in bankensector komt hier goed van pas. Eerder was Kitty verantwoordelijk voor verschillende administratieve werkzaamheden, tegenwoordig voor de financiële administratie. Haar vrije besteed zij graag aan wandelen, dansen en puzzelen.
kitty@primair.com      | 06 - 48881152 |

Vacature
Wij hebben plek voor een collega (zie vacature)

Certificeringen
Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring en zijn gecertificeerd om te adviseren op de individuele en collectieve gebieden van risicobeheersing, pensioen, verzuim, zorg, inkomen, vermogen en schadeverzekeringen.

Meer weten?
Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! Kom eens bij ons langs voor een kop koffie of neem contact met ons op.