Wie is primair

Primair is sinds 2001 verzekeringspartner voor het MKB en de zakelijk markt. Objectief, 100% onafhankelijk en oplossingsgericht. Het voordeel is dat wij niet in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij. Daarom kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren. Marcel Broekhuizen en Kitty Heemskerk zijn gecertificeerde assurantie- en pensioenadviseurs en geven u advies over employee benefits, risicobeheer en schadeverzekeringen. Wij houden ons dagelijks bezig met aangelegenheden rondom werk en inkomen en bedrijfsmatige risico's. Hierbij kunt u denken aan vraagstukken rondom verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals collectief pensioen, arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim én operationele risico's met betrekking tot (im)materiële zaken zoals bedrijfsaansprakelijkheid, bedrijfsschade, cybercrime en datarisks. Met Actief Beheer van uw verzekeringsportefeuille blijft u goed verzekerd. Onze pragmatische werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid in combinatie met professionele deskundigheid. Primair, voor bedrijfscontinuïteit en succesvol ondernemen!

De Wft gecertificeerde adviseurs van Primair beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Dit borgt vakbekwaamheid, financiële zekerheid en een helder en passend financieel advies. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en professionele deskundigheid.

/assets/media/images/marcel-broekhuizen-1-1522832651.jpg

Certificeringen
Adviseur Inkomen
Adviseur Pensioenen
Adviseur Vermogensopbouw
Adviseur Schadeverzekeringen Bedrijven
Adviseur Schadeverzekeringen Particulieren
Adviseur Zorgverzekeringen

Marcel Broekhuizen  |  06 - 22779225

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! Kom eens bij ons langs voor een kop koffie of neem contact met ons op.