Wie is primair®

PRIMAIR® is onafhankelijk assurantietussenpersoon en dè zakelijk verzekeringspartner voor het MKB. Wij zijn gecertificeerde Adviseurs Schadeverzekeringen, Inkomen, Vermogen en Pensioen.

Wij adviseren bedrijven over verzekerbare arbeidsvoorwaarden (employee benefits) en schadeverzekeringen. Door onze jarenlange ervaring en actuele marktkennis maken wij voor jouw lastige materie eenvoudig. Belangrijk voor het borgen van bedrijfscontinuïteit, het maken van de juiste keuzes en het realiseren van jouw ambities en doelen.

Marcel Broekhuizen heeft PRIMAIR in 2001 opgericht als antwoord op de voortdurende vraag naar risicobeheersing en onafhankelijk transparant advies. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en professionele deskundigheid. Hierin ligt onze kracht.

Ons Team
Marcel Broekhuizen
Eigenaar van PRIMAIR en onafhankelijk assurantieadviseur voor het MKB
Het belang van bedrijven en ondernemers staat voor hem op de eerste plaats. Hij is degelijk, duidelijk, oprecht en denkt graag met je mee. Door het leveren van maatwerk en kwaliteit, adviseert Marcel de oplossing die bij jou past. Hierdoor weet je zeker dat je daadwerkelijk verzekerd bent waarvoor je verzekerd wilt zijn. Marcel heeft passie voor nieuwe technologieën, automatisering en cyber security. Na werktijd trekt hij zijn hardloopschoenen aan en maakt hij graag mooie foto's.
marcel@primair.com | 06 - 22779225 |

Anna Belova
Medewerker binnendienst (commercieel/administratief)
Anna is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning binnen PRIMAIR. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, masteropleiding Rechtsgeleerdheid. Tijdens haar opleiding heeft Anna diverse verzekeringsrechtelijke vakken gevolgd. Voor ontspanning leest en schildert Anna graag.
anna@primair.com    | 06 - 48881152 |

Kitty Heemskerk
Medewerker financiële administratie
Na jarenlange ervaring bij een grote bank heeft Kitty in 2018 bewust gekozen voor PRIMAIR, een persoonlijk advieskantoor voor het MKB. Haar rijke ervaring in bankensector komt hier goed van pas. Kitty is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Haar vrije tijd besteedt zij graag aan wandelen en dansen.
kitty@primair.com      | 06 - 48881152 |

Vacatures
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Spreekt PRIMAIR jou aan en lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Je baseert belangrijke beslissingen op ons advies, wij garanderen kwaliteit
Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring en zijn gecertificeerd om te adviseren over, en te bemiddelen in, individuele en collectieve schade- en inkomensverzekeringen.

Meer weten?
Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Ontdek de kracht van een persoonlijk financieel adviseur! Kom eens bij ons langs voor een kop koffie of neem contact met ons op.