Werkwijze VAN primair®

Welke risico’s zijn er voor jouw onderneming, jouw medewerkers en voor jou? Wat is de impact van schade op het vermogen, de bedrijfscontinuïteit en jou leven?

Risico’s verschillen per onderneming. Risicoperceptie en -tolerantie verschilt per ondernemer. Welk soort verzekeringen zijn echt nodig? Welke gewenst? Welke productoplossing past het best bij jouw situatie en jouw wensen? Verzekeren is maatwerk. Advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur helpt de bedrijfscontinuïteit te borgen en levert je geld op. PRIMAIR helpt je succesvol te ondernemen.

Negen stappen naar een goed advies
Als je bij ons aanklopt voor verzekeringsadvies, doorlopen we samen een aantal stappen:

1. Wat zijn de feiten en omstandigheden?
2. Wat is jouw probleemstelling (uitdaging)?
3. Wat wil je bereiken (wensen en doelen)?
4. Wat is jouw adviesvraag?
5. Wat is jouw risicobereidheid?
6. Wat is de financiële draagkracht van jouw onderneming?
7. Wat zijn mogelijke oplossingen?
8. Welke oplossing is voor jouw onderneming het best?
9. Welk product van welke aanbieder sluit het meest aan?

Onafhankelijk en deskundig
Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die het best past bij jouw wensen. Bovendien gaan wij na of je niet over- of onderverzekerd bent en checken wij jouw verzekeringspakket regelmatig.

Meer dan een goed advies
Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. PRIMAIR helpt je de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo ben je verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijke benadering
Misschien bezoek je vergelijkingssites als je een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want deze geven je een beeld van mogelijkheden en van premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die jouw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen. PRIMAIR doet dat wel. Bovendien beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen jouw specifieke situatie en kunnen je daarom gericht adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw belang centraal staat.

Producten & Diensten
Je kunt bij PRIMAIR terecht voor deskundig advies over: